CONCERT SOLIDARI // CONCIERTO SOLIDARIO

CONCERT SOLIDARI / CONCIERTO SOLIDARIO

El divendres 27 de novembre, els afeccionats a la bona música tenen la possibilitat de gaudir d'un concert de gospel. La recaptació va destinada a les accions solidàries a casa nostra per la Fundacio Comtal, i a Àfrica i Amèrica Llatina per part de la Fundació PROIDE.


El viernes 27 de noviembre, los aficionados a la buena música tienen la posibilidad de disfrutar de un concierto de gospel en el Teatro de La Salle Bonanova. La recaudación va destinada a acciones solidarias en Barcelona de la Fundació Comtal, y las que desarrolla en África y América Latina la Fundación PROIDE.


Más info

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube