ELS RESIDENTS VAN AL TEATRE // LOS RESIDENTES VAN AL TEATRO

ELS RESIDENTS VAN AL TEATRE

La Comissió Cultural fa una proposte pel mes de desembre. Sortida per gaudir d'un dels millors espectacles musicals: Mar i Cel. Com a aspecte destacats, en acabar la representació es podrà pujar a l'escenari per descobrir els detalls dels decorats...

---

LOS RESIDENTES VAN AL TEATRO

 

La Comisión de Cultura lanza una propuesta para el mes de diciembre. Salida para disfrutar de uno de los mejores espectáculos musicales: Mar i Cel. Como aspecto destacado, al acabar la representación se podrá subir al escenario para descubrir los detalles de los decorados...

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube