CURSA DE MUNTANYA DE LA SALLE PREMIÀ

Cada dia tenim més a prop la MarinaTrail i les notícies no paren d’arribar.

Ja tenim dates per fer els recorreguts de les dues distàncies de la IV edició de la Marinatrail.

Volem fer un agraïment i reconeixement al grup del Gafarruns, entitat del nostre poble, dedicada al foment de l’esport i la solidaritat, que com va fer l’any passat, ens torna a donar suport per donar a conèixer “in situ” els recorreguts de les dues distàncies de la MARINATRAIL.

El punt de trobada la porta lateral de La Salle, Carrer Torrent Castells.

Us recordem que tenim, a la vostra disposició, punts presencials per a fer les inscripcions, que cada dia són més i que trobareu especificats a la web. També us animem a que seguiu participant al Facebook i no perdeu l’oportunitat de guanyar fantàstics premis que es sortegen quasi cada setmana.

També volem aprofitar per agrair tots aquells patrocinadors que ajuden a fer possible aquesta carrera, ells fan que el projecte de formació professional per garantir oportunitats de futur a Perú que aquest any va destinada la MarinaTrail Proide estigui més a prop.

Fes cas al teu cor i fes-nos saber que et sumes al repte 2016 de la Marina Trail!


Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube