Video promocional Residència La Salle Bonanova 2016

Amb motiu de la Setmana de la Formació i Treball, i la celebració del Saló de l’Ensenyament i del Salo Futura, la Residència estrena un vídeo. Un vídeo de descoberta de la segona casa per a molts joves estudiants, que venen a viure a Barcelona per cursar estudis superiors.

 

Gràcies a tots els residents per la seva participació i col·laboració.

Con motivo de la Semana de la Formación y el Trabajo, y la celebración del Saló de l’Ensenyament ydel Saló Futura, la Residencia estrena video. Un video que permite descubrir la segunda casa de muchos jóvenes estudiantes que vienen a vivir en Barcelona con la finalidad de cursar estudios superiores.

 

Gracias a todos los residentes por su participación y colaboración.

Due to the formation and work week, and the celebration of The Education salon and Futura salon, the residence is releasing a video. A video that allows to discover the second home of lots of young people, students that come to live in Barcelona with the aim of getting a degree.

 

Thank you all residents for your participation and cooperation.


Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube