Els residents donen el tret de sortida a les Festes Patronals de La Salle Bonanova / Los residentes dan el pistoletazo de salida a las Fiestas Patronales de La

Els residents donen el tret de sortida a les Festes Patronals de La Salle Bonanova

Amb el tradicional partit de fútbol entre residents i el Club Esportiu La Salle, es va iniciar el programa de les XLIV Convivències de La Salle Bonanova.

Malgrat el resultat, l'actitud dels jugadors va ser molt bona (sic A.B.D., jugador rival). La trobada continuà amb un sopar a la fresca. Com marca la tradició, malgrat el bon temps dels dies anteriors, la nit certament va ser fresca! Fins i tot, alguns s'animaren a ballar per treure's el fred.

--

Los residentes dan el pistoletazo de salida a las Fiestas Patronales de La Salle Bonanova

Con el tradicional partido de fútbol entre residentes y el Club Deportivo, empezó el programa de las XLIV Convivencias de La Salle Bonanova.

A pesar del resultado, la actitud de los jugadores fue muy buena (sic. A.B.D., jugador rival). La velada continuó con una cena al aire libre. Como marca la tradición, a pesar del buen tiempo de los días anteriores, la noche fue fresca. Incluso algunos se animaron a bailar para entrar en calor.

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube