· 

FINAL DE FUTBOL SALA 2018-2019

El dijous 16 de maig els residents van tenir una gran cita en el poliesportiu de La Salle. Es va disputar l'esperada final de la competició de futbol sala, entre els dos equips inicialment preferits, Gimnastic Bonanova i PESEYE.

Era la tercera vegada que competien i va succeir el que es preveia: un gran espectacle!

Ràpidament els "gimnastas" es van avançar amb un sorprenent gol d’en Javier Prieto, que pretenia aconseguir el trofeu de màxim golejador. En David Cerviño, absent a la semifinal, marcava el segon i el capità, amb la seva picaresca habitual, anotava el tercer. L’equip de Sant Josep no va desistir i el bon joc va propiciar una llarga sèrie d’oportunitats, de les que va saber treure profit l’Arnau de Tera. Però quan semblava que la remuntada era possible, el fixatge sorpresa i internacional, l’Adrià Camps, marcava el quart gol.

A les grades cada vegada hi havia més públic, amb un entusiasta grup de seguidors de l’equip blanc.

I amb aquest recolzament dels seus companys, l’equip Peseyé va sortir a per totes en el segon temps. Pressió, esforç i bon joc, a qui no els va acompanyar la punteria final. És just destacar també la gran actuació del porter “gimnasta”, l’Iker M., un dels tres barbastrins al camp.

 

Va caure el segon gol, gran gol del veterà de la trobada, en Ferran Martí. Segueix la pressió i el gol del tot coratge Albert P. Semblava que l’empat era pròxim, però tots ens vam quedar amb les ganes d’una tongada de penals. Tots no, els de Gimnàstic Bonanova, campions 2018-2019. Enhorabona i felicitats a tots dos equips per l’espectacle. 

El partit va tenir un tercer temps, on els jugadors dels dos equips van confraternitzar i brindar per en Miguel Fañanas, qui celebrava el seu aniversari, però es quedava sense la victòria. A més, tots van ser testimonis d'una primícia: el fixatge d'en Ferran Martí per EAS el curs vinent. 

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com