· 

Taller de Sushi

El passat 9 de març, els residents van tenir l'oportunitat de participar en un taller de sushi. Aquest plat és un dels més reconeguts de la gastronomia japonesa i un dels més populars internacionalment. Encara que sembli mentida, per elaborar aquest plat es necessita una tècnica molt depurada, ja que amaga una gran varietat de preparacions molt diferents, gairebé tantes com de la imaginació dels xefs japonesos.

 

No obstant això, els residents van acceptar el repte i van posar tota la seva alegria i creativitat en l'elaboració d'aquestes delicioses peces que es preparen generalment en racions petites, aproximadament de la mida d'un mos, i pot adoptar diverses formes que permet jugar amb la imaginació, i ofereix una enorme gamma de varietat.

 

Quina bona pinta, felicitats a tots i totes!

 

 

Animem als residents que no van poder fer el taller de Sushi que s'apuntin ràpid a el Taller de Postres per a Sant Josep, o el Taller de Supervivència, les places són limitades !!!

 

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube