· 

Història i beneficis del Ioga

L'origen del Ioga, alguns consideren que té una antiguitat de més de 5.000 anys. Les primeres referències procedeixen de descobriments arqueològics excavats a la vall d'Indo (actual Pakistan) on es van trobar segells de pedres i figures de persones realitzant postures de ioga i meditació, relacionat amb la civilització Indus-Sarasvati.

 

La mil·lenària cultura del Ioga ha de la seva evolució als savis de l'antiguitat, que amb el temps van desenvolupar i van aplicar els seus ensenyaments d'acord amb les característiques de la seva època. Segles enrere els ensenyaments eren revelades secretament de mestre a deixeble, el que s'ha estès fins a l'actualitat.

La seva pràctica garanteix una sèrie de beneficis tant físics com mentals per a aquells que ho practiquin de manera constant. Alguns exemples són:

 

• Beneficis físics: Augmenta la consciència corporal, l'agilitat, la flexibilitat, millora l'equilibri i la respiració aportant benestar general. Proporciona vitalitat.

 

• Beneficis psicològics: Millora la memòria, la capacitat d'atenció, concentració i relaxació. Redueix l'estrès, millora l'estat d'ànim aportant confiança en un mateix.

 

• Beneficis socials: Potència la sociabilitat i la comunicació adquirint seguretat. Redueix el sentiment de depressió i solitud.

 

Us animem des de la Residència La Salle Bonanova, a seguir a la nostra estimada assessora en ioga @san_calzado a Instagram, o visitar la seva web www.sandracalzado.com!

 

 

#joemquedoacasafentIoga 

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com