· 

PROGRAMA DE NADAL: junts a la distància

El 17 de desembre, amb totes les mesures de seguretat reforçades, ens vàrem reunir al menjsador gran per a celebrar l'arribada del Nadal, i agrair el primer trimestre gaudit d'aquest atípic curs 2020-2021.

 

A més, per a poder estar units amb aquells que per diferetns motius no varen poder assistir a la vetllada, es va estrenar el programa EL NADAL DE LA BONA GENT 2020. Un montatge en el que varen participar molts residents i col·laboradors de la Residència. El programa el vàrem veure simultàniament els assistents i residents des de les seves llars.

 

Agraim el treball d'edició a Tomeu O.

 

És clar que sí, tots podeu veure el gran programa de Nadal en el següent vídeo:

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube