ANEM D'EXCURSIÓ!

 

Visitem el Museu Moco de Barcelona. Aquest esta establert en un palau del segle XVI, al cor de Barcelona. Aquest adopta una barreja d’estils que mostra una gran historia acolorida al llarg del segles. El Museu Moco, advoca pel model de museu inclusiu, on exposen espectacles i exposicions que il·luminen, inspiren i empoderen a la comunitat, convertint-se en una destinació líder pels amants de l’art de tot el món, aconseguint desafiar la norma, defensar la veritat, obrir ments i qüestionar el món que ens envolta.

 

 

És així que, des de la Residencia creiem que es important descobrir noves mirades de l’art i poder compartir experiències enriquidores amb els residents.

 

Us expliquem que tal!

 

 

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube