sáb

28

mar

2020

Italià i Francès: Fruites

Les fruites són, potser, els aliments més estridents per la seva diversitat de colors i formes. Però a més del que mostren a primera vista, formen part dels aliments amb major quantitat de nutrients i substàncies naturals altament beneficioses per a la salut.

 

Quins beneficis ens aporta consumir fruites?

 

-Aporten una varietat i quantitat de vitamines i minerals; principalment vitamina C.

-Hidraten l'organisme ràpidament.

-Ajuden al correcte funcionament de l'aparell digestiu.

-Facilita el drenatge de líquids, a l'ésser diürètiques i depuradores de l'organisme.

-Aporten fibres vegetals solubles

-No aporten greixos (excepte la fruita seca, olives, alvocats i cocos que aporten olis beneficiosos per a l'organisme).

-Aporten vitamines antioxidants naturals.

 

Us hem preparat una selecció de fruites en italià i francès perquè pugueu demanar fruites en els vostres propers viatges.

 

#yomequedoencasaaprendiendo

vie

27

mar

2020

Italià i Francès: Els colors bàsics

El color ens produeix sensacions, sentiments i emocions. Indueix diferents estats d'ànim, transmet missatges, expressa valors, situacions ... i, no obstant això, no hi ha més enllà de la nostra percepció visual. Us animeu a aprendre els colors bàsics en aquests dos bonics idiomes? Som-hi!!!

 

#joemquedoacasaaprenent

jue

26

mar

2020

Italià i Francès: Els mesos de l’any

 

 

Continuem amb la formació de bàsics en Italià i Francès! Avui us proposem aprendre els mesos de l’any! Endavant!!! #joemquedoacasaaprenent

jue

26

mar

2020

Italià i Francès: Els números

Des de la Residència, pensem que aquests dies poden ser més que quedar-se a casa sense ser profitós, és així, que us proposem aprendre els bàsics tant en Italià com en Francès, que us sembla començar amb els números! #joemquedoacasaaprenent #diesquequedenacasa?

jue

26

mar

2020

Exercicis: Estiraments

Encara que l'estirament és molt important per als que porten una vida activa, també té excel·lents beneficis per a aquells que no són tan actius. L'estirament ha demostrat disminuir la rigidesa muscular, millorar el to muscular, millorar la circulació, reduir el risc de lesió, disminuir el mal d'esquena, millorar la postura, ajudar en el maneig de l'estrès, millorar l'eficiència del múscul i en general, millorar el rendiment total de el cos; ja que a l'estirem també millorem la nostra flexibilitat. La flexibilitat és molt important conservar-la perquè:

 

1. Millora l'equilibri muscular al voltant d'una articulació, millorant així la postura de el cos.

 

2. Redueix la probabilitat de patir lesions al practicar un esport o en activitats quotidianes.

 

3. Augmenta el subministrament de sang i nutrients als músculs i els cartílags, el que també redueix el dolor muscular després de l'entrenament.

 

Us ve de gust posar-ho a prova amb aquest circuit d'estiraments que ens han facilitat des del Club Esportiu Bonanova?

 

 

#joemquedoacasafentesport

jue

26

mar

2020

Italià i Francès: Dies de la setmana

Que us sembla per avui, aprendre el dies de la setmana? Sembla fàcil, no? Doncs a posar-ho en pràctica!

 #joemquedoacasaaprenent

lun

23

mar

2020

Exercicis a casa

Seguim posant-nos en forma! Que us sembla aquest circuit d'exercicis que ens han aconsellat des del Club Esportiu Bonanova? Esperem que us agradi i ho poseu en pràctica.

Som-hi!

 

#joemquedoacasafentesport

vie

20

mar

2020

Exercicis a casa: Abdominals

Per què són importants?

 

Aquests músculs són un component molt important en tot programa d'entrenament esportiu, ja que juntament amb altres grups musculars li atorguen a el cos la possibilitat de realitzar una àmplia gamma de moviments. No obstant això, d'entre totes les funcions que compleixen, aquella que més estrictament important es vincula amb la salut és la de protegir als òrgans interns.

 

Una altra funció dels músculs de la regió abdominal és la que intervé en el procés de respiració: en l'etapa d'exhalació de l'aire, exerceixen un paper fonamental en la contracció del diafragma per l'expulsió del diòxid de carboni.

 

 

Des del Club Esportiu Bonanova, ens recalquen la importància d'exercitar aquests músculs i ens conviden a treballar aquests 25 exercicis bàsics classificats per nivell de dificultat, perquè els practiqueu a casa vostra.

 

Som-hi!

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube