Política de privacidad

Les dades que ens faciliteu s’incorporaran al fitxer anomenat BDGAELSB titularitat del Col·legi La Salle Bonanova, amb la finalitat de poder gestionar la preinscripció a la residència d’estudiants. Podeu accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-vos a que tractem les vostres dades dirigint-vos a la Secretaria de la Residència situada a Barcelona, Passeig Bonanova, 8info@residencialasalle.com.

 

Los datos que nos facilitan se incorporarán a un fichero llamado BDGAELSB titularidad del Colegio La Salle Bonanova, con la finalidad de poder gestionar la preinscripción en la residencia de estudiantes. Pueden acceder, rectificar, cancelar y oponerse a que tratemos sus datos dirigiéndose a la Secretaría de la Residencia situada en Barcelona, Paseo Bonanova, 8info@residencialasalle.com.

 

In order to manage the administrative record data that we request, that will be included in the BDGAELSB file of the database of the general administration of La Salle Bonanova. You can access, rectify, cancel or be opposed, directing yourself writing to the Secretary of the residence located in Barcelona, Paseo Bonanova, 8. info@residencialasalle.com.

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com