· 

La Residència, a Girona

Els estudiants de Girone volen trobar amistats!

 

De l'11 al 14 d'abril, la Residència La Salle Bonanova ha estat present a la Fira Expojove, un espai per a orientar els estudiants vers la seva formació i els eu futur laboral.  Com a proposta d'allotjament per als que surtin de Girona i triïn Barcelona, molts estudiants s'han apropat per interessar-se en allò que suposa viure a una residència.

Preguntats per què és el que desitjarien trobar a una posible residència, molts han estat els que han donat com aspecte clau fer noves amistats. A més, és clar, qüestions concretes, com una discoteca, una perruqueria, i fins i tot, un menjador on serveixin macarrons de l'àvia!

 

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube