· 

CAPS DE SETMANA PRIMER TRIMESTRE

La programació d’activitats de cap de setmana s’inicià el mes d’octubre, amb una dinàmica de presentació entre els residents que es queden tots els caps de setmana i l’equip d’animació, on es va fer una recollida de propostes i suggeriments.

Des d’aleshores, hem treballat per desenvolupar algunes d’aquestes idees. Així, el mes de novembre gaudírem de la marató de cinema de Castaween, el Dia de Difunts i Castanyada, on els residents van veure tres clàssics del cinema de terror o suspens (“Los otros”, “El exorcista”, “Coco”). Paral·lelament, es va incloure una xerrada amb especialistes en investigació sobre cementiris com a patrimoni cultural i Font de coneixement.

 

També va haver una visita al Parc del Laberint d’Horta, on els participants aconseguiren els reptes de trobar una sèrie de detalls curiosos del parc. A finals del mes de novembre ens trobàvem per veure una pel·lícula que ens permet comprendre les infermetats mentals, com és ara “Una ment meravellosa”, que relata la vida del Premi Nobel de Economia John Formes Nash.

El mes de desembre ens sorprenia amb una proposta nova a la residència, per calmar l’estat de tensió en època d’exàmens, com és un taller de ioga. Confiem en poder repetir.

 

Altra proposta prenadalenca va ser una gimcana fotogràfica, una forma divertida de descobrir el nucli històric de Barcelona, i gaudir dels carrers i botigues sorprenents que podem trobar al Barri gòtic.

També volem recollir els dos berenars en grup que ens permeten gaudir d’un temps amb els companys. Com a anècdota, destaca un dinar de diumenge per celebrar un aniversari d’Hércules, amb els mòbils desconnectats!

Aprofitem aquest text per agrair a Carlos, Carolina, Andrea, Carmen, Javier i Hércules la col·laboració per decorar els pavellons amb motius nadalencs. Per què la residencia, és la seva casa a Barcelona.

Els divendres, a més, s’acostuma a informar d’una sèrie d’esdeveniments en Barcelona, de tipus cultural, lúdic, esportiu o solidari.

 

Per al segon trimestre, estan previstes algunes activitats diferents relacionades amb la gastronomia. També treballem en l’organització d’un Vídeo Bingo Musical.

 

Us tindrem informats!


Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube