· 

Dia de la dona

Des de la Residència La Salle volem sumar un gra de sorra i unir-nos a aquestes iniciatives on, a part de commemorar el Dia de la dona, el 8 de març, fem visibles algunes aportacions històriques importants de la mà de dones que segles enrere es van enfrontar a la societat establerta lluitant per contribuir a el desenvolupament científic, artístic, tecnològic i esportiu entre d'altres, en èpoques on el poder era sustentat per figures masculines en la majoria dels àmbits. En el nostre menjador podrem visualitzar de el 6 a el 9 de març, algunes de les seves biografies i aportacions com homenatge a TOTES ELLES.

Així i tot, queda molt camí per recórrer fins igualar-se a el de l'home, que és el més lògic. Queda encara molta feina per fer, però tu pots aportar el teu granet de sorra, per què no comences en el teu entorn més proper?

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube