· 

Època d'exàmens

Per a la comunitat universitària, el començament del mes de desembre suposa també l'arribada dels primers exàmens del curs. Fins a finals del mes de gener, els nostres residents es veuen immersos en una època majoritàriament, caracteritzada principalment pel nerviosisme i la pressió que suposa haver de ser examinat. Per superar l'època d'exàmens finals o parcials és fonamental fer front a aquest període amb motivació. Pel que des de l'equip de Residència us animem a comptar amb nosaltres si voleu desfogar-vos o simplement xerrar.

 

Molta sort a tot/es!

 

#JuntosMejor
#JuntsMillor

 

 

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube