PORTES OBERTES 2024-2025
Notícies · 06/04/2024
No ho dubtis més! Reserva i vine a viure l'inici d'una experiència única com a universitari/a en la Residència La Salle Bonanova.

PUERTAS ABIERTAS 2024-2025
Noticias · 06/04/2024
¡No lo dudes más! Reserva y ven a vivir el inicio de una experiencia única como universitario/a en la Residencia La Salle Bonanova.

OPENS DAYS 2024-2025
News · 06/04/2024
Don't hesitate! Book and come live the beginning of a unique experience as a university student at the La Salle Bonanova Residence.

Concurs Saló de l'Ensenyament
13/03/2024
Fes un comentari a la nostra publicació del 12 de març. Envia una fotografia teva del nostre estand i l'envies per DM.

Installation of solar panels at RLSB
News · 16/02/2024
Last December, the installation of solar panels began in the entire La Salle Bonanova complex and specifically in the Residence. The 3r Montserrat and Sant Benilde pavilions are already covered and in February 4LS was covered. It is a type of renewable, inexhaustible and non-polluting energy, which is why it contributes to sustainable development. Thanks to solar panels we can produce heat and electricity without using fossil combustion, allowing energy savings and less maintenance.

Instal·lació de plaques solars a RLSB
Notícies · 16/02/2024
El desembre passat es va començar la instal·lació de plaques solars al conjunt de La Salle Bonanova i en concret a la Residència. Els pavellons 3r Montserrat i Sant Benilde ja estan coberts i al febrer s'han cobert 4LS. Es tracta d'un tipus d'energia renovable, inesgotable i no contaminant, fet que contribueix al desenvolupament sostenible. Gràcies a les plaques solars podem produir calor i electricitat sense fer servir combustió fòssil, permetent un estalvi energètic i un manteniment...

Instalación de placas solares en RLSB
Noticias · 16/02/2024
El pasado diciembre se empezó la instalación de placas solares en el conjunto de La Salle Bonanova y en concreto en la Residencia. Los pabellones 3r Montserrat y Sant Benilde ya están cubiertos y en febrero se ha cubierto 4LS. Se trata de un tipo de energía renovable, inagotable y no contaminante, por lo que contribuye al desarrollo sostenible. Gracias a las placas solares podemos producir calor y electricidad sin utilizar combustión fósil, permitiendo un ahorro energético y un...

Carnival at RLSB
News · 15/02/2024
Last Tuesday, our residents participated in the carnival dinner and costume contest organized by the residence, where we were able to see a great variety of costumes and a lot of originality. While waiting for the results of the contest, we thank everyone for their participation.

Carnaval a RLSB
Notícies · 15/02/2024
Dimarts passat, els nostres residents, van participar en el sopar i concurs de disfresses de carnaval organitzat per la residència, on vam poder veure gran varietat de disfresses i molta originalitat. En espera dels resultats del concurs, donem les gràcies a tots i totes per la seva participació.

Carnaval en RLSB
Noticias · 15/02/2024
El pasado martes, nuestr@s residentes, participaron en la cena y concurso de disfraces de carnaval organizado por la residencia, dónde pudimos ver gran variedad de disfraces y mucha originalidad. A la espera de los resultados del concurso, damos las gracias a tod@s por su participación.

Mostrar más

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube