Formació

Escuela de idiomas

LANGCENTER

A La Salle Bonanova es troba una escola d’anglès, amb més de 40 anys d’experiència. Els residents poden millorar el seu nivell, preparar-se per a diferents certificats, o mantenir sessions de conversa.

Més info Langcenter

ESCUELA DE IDIOMAS

ESCOLA D’IDIOMES

I si l’anglès ja està dominat, es poden iniciar o ampliar els coneixements de francès, alemany o xinès.

Más info

Escola de música

ESCOLA DE MÚSICA

I si algú vol aprendre, l’Escola de Música, reconeguda per la Generalitat de Catalunya, ofereix estudis de piano, guitarra, saxofon, flauta i cant. Tenim grup de gospel i coral.

Més info

Voluntariat

Conciencia social

CONSCIÈNCIA SOCIAL

Els residents poden donar un sentit al seu temps lliure, amb les propostes solidàries que ofereix Finestra Oberta, un grup de voluntariat social de La Salle Bonanova amb més de 30 anys d'experiència.

Més info


També hi ha la possibilitat de participar en projectes de la Fundació Comtal, una organització promoguda pels Germans de La Salle i que treballa en el casc antic de Barcelona, atenent a menors i llurs famílies amb la finalitat d’oferir-lis oportunitats de furtur.

Més info


L’altra possibilitat que podem donar-te a conèixer és la de la Fundació PROIDE, una ONG que forma part de les Escoles de La Salle Catalunya i que treballa per guanyar quotes de justícia social a través de l’Educació.

Més info

Borsa de treball

Borsa de treball

BORSA DE TREBALL

L’àmplia comunitat educativa de La Salle Bonanova ofereix una oportunitat laboral als nostres residents. Aquells residents interessats poden omplir el Document CV i fer-nos-lo arribar a info@residencialasalle.com.

Document CV


Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube