Formació

Escola d'idiomes

ESCOLA D’IDIOMES

A La Salle Bonanova es troba una escola d’anglès, amb més de 40 anys d’experiència. Els residents poden millorar el seu nivell, preparar-se per a diferents certificats, o mantenir sessions de conversa.

Més info

Durant el curs 2015-2016, els residents podran cursar 4 hores setmanals d'anglès (entre les 15 i les 17 h), per a obtenir el First Certificate (equivalent al nivell B2,  requisit per als universitaris).

I si l’anglès ja està dominat, es poden iniciar o ampliar els coneixements de francès, alemany o xinès.

Més info

Escola de música

ESCOLA DE MÚSICA

I si algú vol aprendre, l’Escola de Música, reconeguda per la Generalitat de Catalunya, ofereix estudis de piano, guitarra, saxofon, flauta i cant.

Voluntariat

Conciència social

CONSCIÈNCIA SOCIAL

Els residents poden donar un sentit al seu temps lliure, amb les propostes solidàries que ofereix Finestra Oberta, un grup de voluntariat social de La Salle Bonanova amb més de 30 anys d'experiència.

També hi ha la possibilitat de participar en projectes de la Fundació Comtal i de Proide, ONG de La Salle.

Per segon any consecutiu, la Residència dóna suport a un equip participant a la IntermonOxfam Trailwalker, competició esportiva que té com a objectiu lluitar contra la fam i la injustícia al món. Enguany l'equip participarà al recorregut de 100 kilòmetres per la serra de Madrid, els dies 20 i 21 de juny.

Més info

Borsa de treball

Borsa de treball

BORSA DE TREBALL

L'àmplia comunitat educativa de la Salle Bonanova facilita als residents accedir a diferents activitats o treballs. Si t’interessa que et tinguem en compte, omple el document.

Document


Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com