Allotjament

Habitacions

HABITACIONS

Les 153 habitacions han estat reformades els darrers anys, i estan adaptades per a l’estudi i el descans. Totes tenen bany propi, i disposen de taula, cadira, armari i prestatges.

La majoria són individuals, si bé disposem també d’habitacions dobles.

La Residència es converteix en la segona casa per als estudiants, per la qual cosa volen que es trobin a gust.

Connexió wifi

WIFI

WiFi en comptes de CONNEXIÓ WIFI: Els residents disposen de connexió WiFi gratuïta a tots els espais de la Residència. A més, a les habitacions poden utilitzar connexió per cable.

Calefacció i aire condicionat

CALEFACCIÓ I AIRE CONDICIONAT

Totes les habitacions disposen de radiadors, i equips de refrigeració.

Televisor

TELEVISOR

Alguns pavellons disposen d’habitacions equipades amb televisor. A més, tots els edificis tenen una sala d’estar, equipada amb televisor, butaques i taules.

Neteja

NETEJA

Les habitacions es netegen un cop per setmana, i els espais comuns a diari. A més, s’ofereix la possibilitat de servei de roba de llit i bany.

Servei de manteniment

MANTENIMENT

Disposem d’un equip de treball amb un repte: resoldre qualsevol incidència a les instal·lacions.

Serveis i instal·lacions

Equip humà

ATENCIÓ 24 HORES

A la nostra Residència tenim un equip d’atenció conegut com a Equip d’Animació. Tots els membres d’aquest equip ens preocupem pel benestar dels nostres residents. Per aquest motiu, el resident sempre compta amb la presència d’algun responsable que vetlla per ell els 7 dies de la setmana, les 24 hores del dia.

Menjador

MENJADOR

Com a Residència volem que els nostres residents gaudeixin de cada àpat que fan amb nosaltres, en un espai de trobada i relació com és el menjador. Per aquesta raó, la Residència ofereix àpats casolans per esmorzar, dinar i sopar, els set dies de la setmana.

Revisa Serveis és l'empresa que hi ha darrere la nostra cuina. Amb 26 anys de trajectòria i present a uns altres 20 centres educatius de Catalunya, elabora un menú en el que s'utilitzen productes ecològics i de proximitat.

A més, el menú és dissenyat per un equip de nutricionistes i dietistes especialitzats i més tard, supervisat per un xef. Tot plegat, contribueix a que comptem amb una oferta rica i variada de plats, així com la possibilitat d'adaptar-nos a les necessitats dietètiques particulars de cadascun dels nostres residents.

Veure menú

Recepció

RECEPCIÓ

La recepció de La Salle Bonanova és oberta de dilluns a divendres, de 7 a 21 h. Garanteix el funcionament de la centraleta telefònica, la rebuda de cartes i paquets, claus especials per a sales... Persones sempre disposades a ajudar.

Recepción

INFERMERIA

Atès que com a Residència compartim espais amb l’escola La Salle Bonanova, els nostres residents poden ser atesos a l’Infermeria. L’Infermeria obre de 8.30h a 18h, de dilluns a divendres, seguint el calendari escolar. L’enfermera escolar és una professional qualificada en l’atenció i les cures en Primers Auxilis. Per tant, per problemes de salut més greus, recomanem als nostres residents que s’adrecin al CAP Vallcarca o a l’Hospital (la Clínica Teknon és el més proper).

CAP Vallcarca


Clínica Teknon

Recepción

CANTINA

Atès que com a Residència compartim espais amb l’escola La Salle Bonanova, els nostres residents poden seure a la terrassa de la Cantina i gaudir d’un petit refrigeri.

Recepción

SEGURETAT

La nostra Residència té en compte una sèrie de mesures per intentar garantir la seguretat de les persones que viuen aquí. Per aquest motiu i com a prevenció de que persones alienes accedeixin al recinte, els residents entren i surten gràcies a l’ús de targetes personalitzades. A més, els accessos al recinte estan controlats per càmeres de vídeo vigilància i hi ha personal treballant les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Altres serveis

Bugadería

BUGADERIA

Una rentadora i una eixugadora estan a disposició del residents les 24 hores del dia. El funcionament és per fitxes.

Aparcamiento

APARCAMENT

Al llarg del curs acadèmic, els residents tenen la possibilitat d’aparcar les seves motos dins del recinte. A més, compten amb tarifes especials per aparcar els seus cotxes a l’Aparcament Dr. Roig i Raventós (C/Dalmases, 76).

Més info


Sota prèvia consulta de disponibilitat, les estades d’estiu poden fer ús del nostre aparcament de cotxes.


Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube