Espais comuns

Teatre

TEATRE

La Salle Bonanova compta amb un escenari equipat amb moderns sistemes de so i llum i amb un aforament de més de 1.100 persones.

Si vols donar curs a la teva vena més artística, des de la Residència t’animem a unir-te al nostre grup de teatre amateur i gaudir des de dalt de l’escenari d’aquest magnífic espai.

Auditori

AUDITORI

Coneguda com a l’Àgora, aquest és un espai multifunció amb capacitat per a 200 persones. Compta amb una pantalla gegant que permet gaudir d’esdeveniments esportius, pel·lícules, presentacions acadèmiques, entre d’altres.

Sala per a visites

SALA DE VISITES

Els familiars i els amics sempre són benvinguts. La Sala de visites és l’espai idoni per rebre’ls i gaudir de la seva companyia.

Capella

CAPELLA

Sempre oberta, per a moments d’interiorització tan individual com col·lectiva.

Sales d'estudi

Sala d'studis

SALA D’ESTUDIS

Comptem amb una sala exclusiva pels residents que volen treballar de forma individual fora de l’habitació.

Sota petició, els residents també poden disposar d’un espai on treballar en grup, doncs el rendiment acadèmic és una de les nostres prioritats com a Residència.

Biblioteca i museu de ciències

BIBLIOTECA I MUSEU DE CIÈNCIES

La biblioteca consta de més de 40000 exemplars, i es remunta a l'any 1914. Entre d'altres tresors, l'exemplar més antic data de 1715.

La biblioteca es complementa amb els Museus de Ciències Naturals.

Sales específiques

Sales de música

SALA DE MÚSICA

Els aficionats i els estudiants de música disposen d’un espai adaptat per practicar, així com d’instruments amb els que assajar. A més, tenen la possibilitat de formar part del nostre grup de música i compartir les seves habilitats amb els altres residents!

Sala d'arquitectura

SALA D’ARQUITECTURA

Es tracta d’una petita sala d’estudi amb amples superfícies de treball, dissenyada pensant en els estudiants d’arquitectura o d’altres disciplines que també necessiten de més espai per a realitzar les seves tasques acadèmiques.


Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube