Notícies

Sopar Gala 2023-2024 Bona gent!
Notícies · 22/05/2024
Estimats Residents i amics, volem expressar el nostre més profund agraïment a tots per la vostra participació al Sopar de Gala de fi de curs. La vostra presència i entusiasme van fer d'aquesta vetllada un esdeveniment veritablement especial i inoblidable. Va ser meravellós veure com cadascú va contribuir a crear un ambient càlid i acollidor, reflectint l'esperit de companyonia i amistat que caracteritza la nostra residència universitària. Gràcies per compartir moments de joia, rialles...

FINAL FUTBOL SALA
Notícies · 15/05/2024
Després de més de 40 partits, dimarts 14 es va disputar la gran final de futbol sala de la lliga de residents 2023-24. Espectacle, bon joc, esforç i esportivitat van ser els protagonistes. Enhorabona als jugadors de DINAMO DE KIEV, campions, i felicitats als membres d'AL-BICHAL FC per la seva continua millora al llarg de la temporada.

PORTES OBERTES 2024-2025
Notícies · 06/04/2024
No ho dubtis més! Reserva i vine a viure l'inici d'una experiència única com a universitari/a en la Residència La Salle Bonanova.

Instal·lació de plaques solars a RLSB
Notícies · 16/02/2024
El desembre passat es va començar la instal·lació de plaques solars al conjunt de La Salle Bonanova i en concret a la Residència. Els pavellons 3r Montserrat i Sant Benilde ja estan coberts i al febrer s'han cobert 4LS. Es tracta d'un tipus d'energia renovable, inesgotable i no contaminant, fet que contribueix al desenvolupament sostenible. Gràcies a les plaques solars podem produir calor i electricitat sense fer servir combustió fòssil, permetent un estalvi energètic i un manteniment...

Carnaval a RLSB
Notícies · 15/02/2024
Dimarts passat, els nostres residents, van participar en el sopar i concurs de disfresses de carnaval organitzat per la residència, on vam poder veure gran varietat de disfresses i molta originalitat. En espera dels resultats del concurs, donem les gràcies a tots i totes per la seva participació.

Notícies · 01/02/2024
El dia 30 de gener passat es va celebrar el Dia Escolar de la Pau i la no Violència, dia dedicat a promocionar una cultura de no violència i pau. Aquest dia se celebra l'aniversari de la mort del Mahatma Gandhi (Índia, 1869-1948), líder pacifista que va defensar i va promoure la no-violència i la resistència pacífica davant de la injustícia i que va ser assassinat per defensar aquestes idees. Des de la RLSB, hem volgut aportar el nostre granet de sorra recordant els conflictes armats...

Notícies · 17/12/2023
El passat 14 de desembre vam celebrar el sopar de Nadal amb els nostres residents. Va ser una gran vetllada, on vam poder celebrar poder estar junts i desitjar els millors desitjos per a aquestes festes i el proper any 2024

NADAL A RLSB
Notícies · 08/12/2023
Ja ha arribat el Nadal a la Residència de la Salle Bonanova, una època de guarniments, però no hi ha millor complement que un gran somriure. Bon Nadal!

Taller de panellets
Notícies · 23/11/2023
El passat octubre els residents varen estrenar la temporada d’activitats culinàries amb un taller de panellets, tradicionals de la Castanyada que es celebra a Catalunya. Mans a la obra, van fer una varietat per xopar-se els dits, aquí en teniu la prova.

Congrés INSPIRA
Notícies · 16/11/2023
Els propers dies 17 i 18 de novembre es celebra a La Salle Bonanova, el congrés INSPIRA. Un congrés per a comunitats parroquials que cerquen inspiració, formació i motivació per a sortir a anunciar l’Evangeli al nostre món. La Residència de La Salle Bonanova, acollirà a 14 dels seus participants. Inspira vol ajudar a les futures agrupacions a esdevenir comunitats evangelitzadores, tot oferint reflexió, inspiració i eines.

Mostrar más

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube