Notícies

Notícies · 16/05/2019
El dijous 16 de maig els residents van tenir una gran cita en el poliesportiu de La Salle. Es va disputar l'esperada final de la competició de futbol sala, entre els dos equips inicialment preferits, Gimnastic Bonanova i PESEYE. Era la tercera vegada que competien i va succeir el que es preveia: un gran espectacle! Ràpidament els "gimnastas" es van avançar amb un sorprenent gol d’en Javier Prieto, que pretenia aconseguir el trofeu de màxim golejador. En David Cerviño, absent a la...

Notícies · 09/05/2019
La prèvia a les Convivències de La Salle Bonanova corre a càrrec dels nostres residents. Aquesta edició ha estat molt especial, amb l'actuació de final de temporada del Grup de Música i la celebració d'aniversaris dels residents que s'han fet un pel més vells els mesos de març i abril.

Notícies · 12/04/2019
Gràcies Joan Pons Caballero, Laia Maestre, Laia Batchelli, Ona Rof, Quim Gras, Dídac Ibars, Oriol Gilabert, Anna Noguer, Miquel Serra i Albert Rodríguez per fer cantar, ballar i saltar a més de 700 alumnes de primària de La Salle Bonanova amb la vostra versió de la cançó commemorativa del Tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle. El passat dijous 4 d'abril del 2019 en el festival de PROIDE vàreu demostrar que MOLTA GENT PETITA, EN LLOCS PETITS, FENT COSES PETITES, POT...

Notícies · 03/04/2019
Qui diu que esperar ha de ser avorrit? Avui a l'stand de la Residència La Salle Bonanova de l'ExpoJove de Girona, hem volgut trencar amb el tòpic i oferir un temps d'espera ben divertit. Així que si vius a Girona i el curs 2019-2020 vols estudiar a Barcelona, t'esperem novament demà dijous 4 d'abril de 9 a 15h al Palau de Fires. L'entrada és gratuïta i al nostre stand, l'assessorament i la diversió estan garantits!

Notícies · 11/03/2019
En el quotidià de la Residència, no hi ha res més satisfactori que un somriure. La convivència, les diferències, les dificultats, les il·lusions, les relacions, les emocions; qualsevol vivència és millor amb un SOMRIURE. Gràcies a tots i totes les residents que comparteixen els seus somriures.
Notícies · 08/03/2019
Aquest 8 de març volem homenatjar a les nostres residents i exresidents, perquè els hi desitgem un DEMÀ més JUST. Per aquest motiu, AVUI a la Residència La Salle Bonanova alcem la veu per l’EQUITAT DE GÈNERE. I utilitzem un recurs de Mans Unides per fer-ho, doncs creiem en la força de les paraules per canviar el món!

Notícies · 05/03/2019
Els i les nostres residents es disfressen per anar a SITGES!

Notícies · 04/03/2019
Per molts anys Julen Margalef, Ivo Markovic, Luka Markovic, Sofia Pérez, Emma Rodríguez, Carlos Herráiz, Jesús Rodríguez, Lara Font, Sergi Llussà, Yann-Luca Oliver, Lorenzo Vigo, Laia Maestre, Jordi Llompart, Iris Penella, Albert Sentis, Francesc Solé, Arnau Paris, Sócrates de la Encarnación, Aina Estany, Sergi Bech, Joan Pons Caballero, Maria Soriano, Maria Caballero i Maria Sirvent !

Notícies · 04/03/2019
Residents! A cadascuna de les vostres sales de TV i també al despatx d'EAS hi trobareu una novetat. És una caixeta contenedora de piles esgotades, una iniciativa que promou des de fa cinc anys la Generalitat de Catalunya amb el nom de: Missió Apilo XII: les piles al Planeta Reciclatge! Quan el contenidor estigui ple, un membre d'EAS s'encarregarà de dur-lo a un punt de recollida selectiva. Però per omplir-lo, us necessitem a vosaltres. Ens ajudeu en aquest petit gest de reciclatge i...

Notícies · 17/02/2019
El cap de setmana del 15 i 17 de febrer, 50 residents van gaudir de la neu a Andorra, concretament a l'Estació d'Esquí de Grandvalira. Una experiència de convivència després de l'època d'exàmens, i per donar peu al segon quatrimestre. Pena d'una lesió d'una de les participants, Andrea, a qui desitgem una feliç recuperació.

Mostrar más

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com