Notícies

Notícies · 23/05/2020
No ho dubtis més! Reserva i vine a viure l’inici d’una experiència única com a universitari/a a la Residència La Salle Bonanova.

Notícies · 18/03/2020
L'origen del Ioga, alguns consideren que té una antiguitat de més de 5.000 anys. Les primeres referències procedeixen de descobriments arqueològics excavats a la vall d'Indo (actual Pakistan) on es van trobar segells de pedres i figures de persones realitzant postures de ioga i meditació, relacionat amb la civilització Indus-Sarasvati.

Notícies · 09/03/2020
El passat 9 de març, els residents van tenir l'oportunitat de participar en un taller de sushi. Aquest plat és un dels més reconeguts de la gastronomia japonesa i un dels més populars internacionalment. Encara que sembli mentida, per elaborar aquest plat es necessita una tècnica molt depurada, ja que amaga una gran varietat de preparacions molt diferents, gairebé tantes com de la imaginació dels xefs japonesos.

Notícies · 08/03/2020
Des de la Residència La Salle volem sumar un gra de sorra i unir-nos a aquestes iniciatives on, a part de commemorar el Dia de la dona, el 8 de març, fem visibles algunes aportacions històriques importants de la mà de dones que segles enrere es van enfrontar a la societat establerta lluitant per contribuir a el desenvolupament científic, artístic, tecnològic i esportiu entre d'altres, en èpoques on el poder era sustentat per figures masculines en la majoria dels àmbits.

Notícies · 08/03/2020
La vida de l’estudiant requereix descans i una bona alimentació. Creiem en la importància de començar la jornada amb un bon esmorzar, i ens hem proposat aquests mesos millorar la proposta. Un esmorzar equilibrat aporta glucosa, aliment del cervell, amb la qual cosa millora la memòria, la concentració i la creativitat. Dona alegria i bon humor.

Notícies · 01/03/2020
Disposar d’un espai com és la biblioteca del col·legi La Salle Bonanova ofereix al resident la possibilitat de sortit de l’espai de la seva habitació, canviar d’entorn, i trobar un ambient idoni per avançar en l’estudi personal.

Notícies · 07/02/2020
El passat 24 de gener la Residència La Salle va participar en l'esdeveniment UNITOUR ciutat de Palma. Als estudiants assistents a la fira, se'ls va oferir la possibilitat de guanyar un cap de setmana a Barcelona. Aquests són els afortunats: Febrer: Marta T. Abril: Ariadna Maig: Joan Josep S. Enhorabona!

Notícies · 15/01/2020
La programació d’activitats de cap de setmana s’inicià el mes d’octubre, amb una dinàmica de presentació entre els residents que es queden tots els caps de setmana i l’equip d’animació, on es va fer una recollida de propostes i suggeriments.

Notícies · 19/12/2019
Una vetllada màgica dins d'un ambient d'amistat i convivència.

Notícies · 02/09/2019
La Residencia arrancará el curso 2019/2020 como alojamiento colaborador del Club Tenis Barcino, en su Torneo Internacional Sub-18 IV Memorial Pepe Mascaró. Los amantes del deporte de la raqueta tienen una cita en el Club de Tennis Barcino.

Mostrar más

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com