Notícies

PELS CARRERS DE BARCELONA
Notícies · 15/07/2022
Voluntari Social: Els joves són compromesos, i a la Residència tenim un grup de voluntaris, que juntament amb l’associació Sense Sostre de Barcelona reparteixen el sobrant alimentari a persones que viuen als carrers de la ciutat de Barcelona.

RLSB allotja futures estrelles de l'esport
Notícies · 06/07/2022
L’1 de juny vam estrenar una nova planta a la Residència per acollir a la selecció espanyola sub-17 femenina de bàsquet. A mitjans de juny vam allotjar els infantils del CH Sant Andreu https://www.handbolsantandreu.org/ , en la seva brillant participació a la fase final del Campionat d'Espanya. I el llarg cap de setmana de Sant Joan ens convertim sense voler en allotjament del Campionat d'Espanya juvenil d'Hoquei, i allotgem els equips https://www.hockeypozuelo.com/ ,...

Sopar de Gala 2021-2022. Bona gent!
Notícies · 31/05/2022
Sois más que un nombre y una cara, sois más que una puerta de habitación o un número en la lista, sois el Día a día de nuestro trabajo. Por este motivo, os damos las gracias por todos los momentos que habéis compartido con nosotros, por cada risa echada juntos, por cada confidencia y cada gesto que nos permiten recordaros a lo largo de los años. Para los que empezáis una nueva etapa, os deseamos lo mejor y esperamos que recordéis que aquí tenéis una casa y una familia. Para los que...

PORTES OBERTES 2022-2023
Notícies · 28/05/2022
No ho dubtis més! Reserva i veuen a viure l'inici d'una experiència única com a universitari/a en la Residència La Salle Bonanova.

RENOVACIÓ SALA D'ESTUDI
Notícies · 19/05/2022
Ens complau presentar amb aquestes fotografies, com ha quedat la sala d'estudi després de la renovació tant lumínica com de mobiliari. Amb aquest canvi busquem que els residents gaudeixin d'un espai més còmode i eficaç per poder centrar-se en les tasques universitàries.

GRAN PARTIT: Amateur La Salle-RLSB
Notícies · 13/05/2022
Ahir vam iniciar les Convivències La Salle amb el partit amistós que va enfrontar l'amateur La Salle contra els residents. No podem estar més contents pel bon ambient que va haver-hi i el gran partit que es va disputar. Els jugadors van rebre una visita sorpresa de Gerard Piqué, jugador del Futbol Club Barcelona i exalumne de La Salle Bonanova.

TALLER DE CUINA: VISCA MÈXIC!
Notícies · 28/04/2022
El 26 d'abril passat els nostres residents van tenir l'oportunitat d'elaborar uns suculents burrets mexicans amb la seva tradicional manera de preparació. Són uns artistes, quina bona pinta!

Notícies · 30/03/2022
El 30 de març passat, els residents van poder gaudir d'un monòleg d'improvisació al Teatre Neu de Barcelona. Els participants van ser els guanyadors del concurs de carnestoltes. Enhorabona!

EXPOJOVE GIRONA 2022
Notícies · 25/03/2022
La propera setmana es celebra el Expo Jove 2022 a Girona. Vina a visitar la Residencia de La Salle Bonanova, la millor opció pels que comenceu els vostres estudis a la ciutat de Barcelona. Com a casa Us esperem!

ReZiland
Notícies · 17/03/2022
ReZiland Aquella nit era lúgubre i freda. El silenci era profund, solemne. Res no s'escoltava a la Residència de La Salle Bonanova, tret del cantar dels mussols. Fins que el soroll d'una música tenebrosa va trencar la quietud. El zombie va sortir de la tomba. Li feia mal tot el cos! Va fer estiraments… I es va posar a caçar! Els residents van haver d'amagar-se del Zombie per totes les instal·lacions perquè no els transformés, encara que sense gaire èxit…. No obstant això, van...

Mostrar más

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube