Per què els pares i les mares valoren positivament l'opció de la Residència La Salle?

  1. La seva ubicació es troba en una part de la ciutat que està propera de diversos campus universitaris. A més, està ben comunicada amb les línies de bus, metro i ferrocarril.
  2. Els menjars que oferim són variats, nutritius i saborosos. Alimentació assegurada, molt de temps alliberat.
  3. Comptem amb un equip d'animació com a suport davant de qualsevol inconvenient que pugui sorgir, ja sigui per resoldre un tema logístic com per així també comptar amb ells com a sosteniment emocional/social.
  4. Es viu dins de la residència una energia única que la generen tots els que hi treballen: personal de recepció, manteniment, equip de neteja, servei de cuina, tècnics informàtics. Un equip humà que treballa per i pel resident.
  5. Es facilita la creativitat, s'encarrilen propostes i iniciatives. Si bé és cert que hi ha regles per complir per convivència, l'ambient és de llibertat i respecte a la intimitat.
  6. Setmanalment s'hi ofereixen activitats lúdiques i culturals per completar el temps lliure.
  7. Espai per poder desenvolupar les habilitats interpersonals, coneixent moltes persones noves i fent noves amistats. I oferim ajut i pautes per organitzar el quotidià, els temps i l'assoliment d'objectius.
  8. Potenciem el servei de pertinença a la residència, per sentir-ho com una segona casa, la casa a Barcelona.
  9. El resident troba qualitat humana, comprensió, suport, empatia i límits amb amor dins aquesta gran família que som les 24 hores, ja que l'equip d'animació està disponible tot el temps.
  10. L'equip d'animació de la Residència garanteix una atenció personalitzada, i prioritza qualsevol necessitat particular que puguis tenir. Oberts al diàleg i a mantenir una comunicació fluida.

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube