Curs acadèmic

Per fi tens plaça a la universitat on vols estudiar, però es troba fora de la teva ciutat? Ara toca decidir on viuràs!

 

Allotjar-te amb nosaltres té molts avantatges. T’oferim privacitat, llibertat, espais exteriors i d'interior, activitats i un equip que vetllarà per tu. El nostre objectiu és oferir-te el millor allotjament al llarg de la teva carrera universitària.

Clica el botó d'enllaç i descobreix en el nostre mapa personalitzat si la teva ciutat es troba a la llista de residents dels últims 5 anys. O prefereixes ser el/la primer/a en situar la teva ciutat en el nostre mapa el proper curs?

Estades curtes

Disposem d'habitacions per dies, setmanes o mesos. Una bona opció per aquelles persones que s'han d'allotjar a Barcelona per diversos motius: conferències, tallers, cursos, treball... Som molt a prop de la Clínica Teknon i del Col·legi Oficial de metges de Barcelona. Si necessites allotjament i no vols renunciar a cap servei (esmorzar, mitja pensió o pensió completa), no ho dubtis més: som la teva millor elecció!

Grups

A partir de 10 persones.

Si heu de venir a Barcelona per un esdeveniment esportiu, unes jornades, un congrés, una trobada cultural… La nostra Residència és la millor opció per allotjar-vos a la ciutat! 

Envieu-nos una sol·licitud de disponibilitat i us farem arribar un pressupost personalitzat no vinculant.


Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube