Ens adaptem a les teves necessitats

Curs acadèmic

Ho tens clar? Tens plaça a la universitat on vols estudiar, però es troba fora de la teva ciutat? Ara toca decidir on viuràs!

Allotjar-te amb nosaltres té molts avantatges. T’oferim privacitat, serveis, companyonia, llibertat, espais, activitats… El nostre objectiu és treure’t preocupacions, perquè et puguis dedicar a allò realment important.

Estades curtes

Disposem d'habitacions per dies, setmanes o mesos. Una bona opció per aquelles persones que s'hagin d'allotjar a Barcelona per motius diversos: conferències, tallers, cursos, treball... Som molt a prop de la Clínica Teknon i del Col·legi Oficial de metges de Barcelona. Si necessites allotjament i no vols renunciar a cap servei (esmorzar, mitja pensió o pensió completa), no ho dubtis més: som la teva millor elecció!

Grups

A partir de 10 persones.

Si heu de venir a Barcelona per un esdeveniment esportiu, unes jornades, un congrés, unes trobades culturals… La nostra Residència és la millor opció per allotjar-vos a la ciutat! 

Envieu-nos una sol·licitud de disponibilitat i et farem arribar un pressupost personalitzat no vinculant.Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com