Estades curtes

Disposem d’habitacions per reserves de dies, setmanes o mesos. Una bona opció per aquelles persones que per diferents motius -com ara assistir a conferències, tallers, cursos, entre d'altres- hagin d’allotjar-se a prop de les universitats de Barcelona de manera temporal.


Tarifes

ALLOTJAMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL HABITACIÓ DOBLE
Allotjament i esmorzar 40 € (1 nit: 42 €) 60 € (1 noche: 64 €)
Allotjament i mitja pensió 47,50 € 79 €
Allotjament i pensió completa 55 € 91 €
* Les quantitats tenen l’IVA inclòs. * Preus per nit i habitació. * Consulta el preus per grups i/o estades de més d'1 setmana.* Les habitacions tenen bany propi a l'interior i disposen de roba de llit i bany.

Serveis inclosos en el preu de l'allotjament

  • Neteja setmanal de l’habitació.
  • Servei de manteniment.
  • Sala d'estudi.
  • Connexió a internet per cable i Wi-Fi.
  • Aire condicionat i calefacció.
  • Sala TV.

*Per fer ús dels serveis del poliesportiu, caldrà adreçar-se al mateix i valorar una quota pel temps d'estada a la Residència. 

Característiques del recinte

La Residència es troba integrada dins d'un recinte educatiu. Per aquest motiu, està prohibit fumar i/o consumir alcohol a tots els espais (tant interiors com exteriors). 

Formulari de reserva

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Les dades que ens faciliteu en aquest document s'incorporaran al fitxer anomenat BDGAELSB titularitat del Col·legi La Salle Bonanova, amb la finalitat de poder gestionar la preinscripció a la

residència d'estudiants. Podeu accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-vos a que tractem les vostres dades dirigint-vos a la Secretaria de la Residència situada a Barcelona, Passeig Bonanova, 8.

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com