· 

Exercicis a casa: Abdominals

Per què són importants?

 

Aquests músculs són un component molt important en tot programa d'entrenament esportiu, ja que juntament amb altres grups musculars li atorguen a el cos la possibilitat de realitzar una àmplia gamma de moviments. No obstant això, d'entre totes les funcions que compleixen, aquella que més estrictament important es vincula amb la salut és la de protegir als òrgans interns.

 

Una altra funció dels músculs de la regió abdominal és la que intervé en el procés de respiració: en l'etapa d'exhalació de l'aire, exerceixen un paper fonamental en la contracció del diafragma per l'expulsió del diòxid de carboni.

 

 

Des del Club Esportiu Bonanova, ens recalquen la importància d'exercitar aquests músculs i ens conviden a treballar aquests 25 exercicis bàsics classificats per nivell de dificultat, perquè els practiqueu a casa vostra.

 

Som-hi!

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube