ESTAT D’ALARMA A LA RESIDÈNCIA

L’estat d’alarma ens va obligar a tots a molts canvis en el dia a dia. Ha arribat, sense fer soroll, l’estiu, i amb ell la possibilitat per desplaçar-se, de tornar a la normalitat.

 

Volem prendre com a símbol aquesta floració de la que gaudim aquests dies a La Salle Bonanova. Record d’una primavera molt espinosa, que ens ha d’ensenyar a gaudir del bons moments i de les experiències positives, per petites que siguin.

La Residència La Salle va quedar buida el 25 de març, onze dies després de la inoblidable data del 14 de març, quan els darrers residents van poder marxar. Fins i tot, vàrem coordinar-nos amb el consolat italià perquè l’Andrea aconseguís viatjarà a casa.

 

Posteriorment vàrem allotjar un dels nostres herois sanitaris https://www.residencialasalle.com/2020/05/08/un-h%C3%A9roe-sanitario-en-la-residencia/ experiència que ens va permetre apropar-nos una mica més als efectes de la pandèmia.

 

Des de el 14 de març la Residència ha estat en contacte amb tots els seus residents, i sempre han tingut resposta per totes les consultes relacionades amb l’allotjament i serveis cancel·lats. Pot ser sigui un factor clau per haver tingut un 70% de renovacions per al proper curs.

 

Durant les primeres setmanes vàrem posar el nostre gra de sorra aal ventall de propistes per al confinament, a través de l’apartat https://www.residencialasalle.com/catal%C3%A0/quedatacasa/

 

Convençuts de què tornaríem a la normalitat, el dissabte 23 de maig celebràvem una jornada virtual de portes obertes. Amb èxit de participació.

 

Des del 8 de maig facilitem els nostres residents la recollida de les seves pertinences.

 

Al juny hem tingut dues estades de dos joves que havien d’atendre obligacions acadèmiques a Barcelona.

Hem començata a formalitzar inscripcions per al curs 2020-2021, segurs de que podrem gaudir i superar aquest curs que ara conclou.

 

És el moment de gaudir dels llocs proposats pels nostres residents i exresidents https://www.residencialasalle.com/2020/05/19/campanya-ensveiemaviat/

 

Estem preparats per atendre aquests mesos d’estiu els foranis que vinguin per motiu de formació o millora esportiva. https://www.residencialasalle.com/catal%C3%A0/reserves-i-preus/estades-curtes/

 

Molt contents de poder escriure:

T’ESPEREM A BARCELONA.

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube